imprinturi spectrale – biorezonanta

Medii pe care se realizeaza imprinturi spectrale

O mare parte din aparatele de biorezonanta ofera posibilitatea de a realiza imprinturi spectrale pe diverse medii : apa , alcool, ulei, glucoza, etc.

Aceste imprinturi spectrale structureaza la nivel molecular si/sau submolecular elementele constitutive din mediul utilizat astfel incat suporturile de imprint au efecte aproape identice cu etaloanele ale caror spectru a fost utilizat.

Efectele imprinturilor spectrale

Se poate obtine apa, alcool, ulei, etc. cu efect de : aspirina , morfina, penicilina, usturoi, paine, morcov, epifiza, pancreas, mucoasa gastrica, rinichi, tiroida, etc.

https://fix4u.ro/produs/metatron-hunter-4025-nls-biorezonanta/

Imprinturi spectrale inversate

In cazul semnaturilor spectrale caracteristice patologiei se pot utiliza imprinturi spectrale inversate. Diversele medii de suport pot fi imprintate cu spectre inverse de stafilococ, adenovirus, lamblia, ulcer, acne, artrita, lupus, cistita, etc.

Indicatii si mod de administrare imprinturi spectrale

Imprinturile spectrale nu au contraindicatii si reactii adverse.

Pe un suport pot fi imprintate intre 5 si 8 spectre, suporturile utilizate sunt apa alcalina si ulei de masline in flacoane de sticla de 30 ml, cu picurator. Ele se administreaza de regula de 3-4 ori pe zi cate 8-10 picaturi.

https://fix4u.ro/produs/metatron-17d-4021-nls-biorezonanta/

Recomandam imprinturile spectrale de organopreparate, de exemplu: ficat, os, colon, hipotalamus, etc, intrucat acestea sunt utile si au un efect rapid indiferent de tipul de patologie.

Cu alte cuvinte etalonele mucoasei gastrica, plex gastric, nodul limfatic gastric, etc reface stomacul indiferent daca este vorba de ulcer, cancer sau gastrita .

La fel imprinturi spectrale cu os-complex, periost, suprafata articulara, tendon rezolva afectiunile osteoarticulare indiferent daca este vorba de artrita, artroza, luxatie sau entorsa.

Sursa: http://www.tratament-laser-miltaled.ro/imprinturi-spectrale.php

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

8 + 2 =