biorezonanta – principii, diagnostic, terapie

Biorezonanta – principii, diagnostic, terapie

Orice organism uman schimba substanta, informatie si energie cu mediul inconjurator prin intermediul organelor de simt, iar din punct de vedere eteric chackrele corespondente, traduc informatia de la mediul inconjurator la individ.
Autoreglarea si autovindecarea organismului se realizeaza prin restabilirea homeostazei, care include corectarea frecventelor biorezonante care influenteaza sistemul si modifica proprietatile bioelectrice si energia intregului organism.
Aplicând principiile medicinei cuantice, pentru detectia si corectia dezechilibrelor energetice din cadrul organismelor umane, cu ajutorul fluxurilor de radiatie solara si temperatura dintr-un mediu cât mai Incarcat cu energie radianta, de natura cosmica, universala, ce sustine energetic Intregul Univers, putem corecta frecventele biorezonante cât si proprietatile bioelectrice care readuc energia si vitalitatea organismului uman.
Metatronul este o reprezentare holografica a sunetului unui organ In creier, iar prin metaterapie noi schimbam holograma cu efect In periferie.

https://fix4u.ro/produs/metatron-hunter-4025-nls-biorezonanta/

Evaluarea conditiei unui organ, tesut sau celula, se face pe baza amplificarii semnalului rezonant emis de acestea si a preluarii parametrilor fara contact direct, doar folosind transmitatori triger. Fiecare organ si fiecare celula au oscilatiile lor specifice care sunt Inregistrate In memoria computerului si care pot fi afisate pe monitor sub forma unui grafic.

Graficul este reprezentarea starii schimbului informational la nivelul unui organ sau tesut.
De asemenea orice proces patologic, boala are un profil informational intrinsec.

Având caracteristicile spectrale ale unui subiect, acest dispozitiv le poate compara (coeficient de asemanare spectrala) cu procesele de referinta ale tesuturilor sanatoase si patologice, cu spectrul anumitor agenti infectiosi. Astfel se poate descoperi cel mai apropiat proces patologic sau predispozitie catre o anumita boala.

Compararea semnalelor de intrare si de iesire a permis Inregistrarea unor concluzii despre conditia sistemului biologic si dinamica cresterii entropice, care reprezinta potentialul entropic.
Caracteristici semnal de intrare: e reprezentat de linia rosie, pol magnetic sud, element yang, fierbinte, masculin, miscare centripeta (din exterior spre interior).
Caracteristici semnal de iesire: e reprezentat de linia albastra, pol magnetic nord, element yin, rece, feminin, miscare centrifuga (din interior spre exterior).

https://fix4u.ro/produs/metatron-17d-4021-nls-biorezonanta/

Intr-un sistem echilibrat, ideal, semnalul de intrare coincide aproape complet cu semnalul de iesire, fapt ce sugereaza ca nu exista zgomot informational In organism.
Pe de alta parte, daca un sistem nu reactioneaza la semnalul de control, asta Inseamna ca sistemul e considerabil distrus si nu functioneaza.
In practica exista tot timpul o uzura a sistemului cu aparitia pe grafic a unei diferente Intre cele doua semnale (intrare si iesire). Linia albastra este peste linia rosie. In cazurile patologice apar diferite disociatii Intre semnale.

Metaterapia reprezinta o metacorectie la nivel informational si energetic. In urma metacorectiei se realizeaza o autoreglare si o diminuare a entropiei cu spectaculoase efecte informationale.
Metaterapia este specifica acestui tip de dispozitiv, este un tratament subtil, individualizat, fara efecte negative si extrem de usor tolerat de catre pacient.

MAI MULTE INFORMATII AICI –>>> imprinturi-spectrale

Avertisment:

Informatiile din acest articol sunt destinate pentru uz educational si nu este un substitut pentru sfatul medical profesionist, diagnostic sau tratament. Cereti sfatul medicului dumneavoastra cu orice intrebari ati putea avea in ceea ce priveste o afectiune si inainte de a intreprinde orice dieta, supliment, exercitii fizice sau alt program de tratament.

Mai multe informatii!

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

72 + = 80